VÅRA HUNDAR

Lina-Cavalkeesens Nicki Lina Född 2014-03-04 

Lina kom till oss när hon var 6 månader. En pigg & alert tik som gillar mat, godis, kel, promenader, utflykter och att åka bil. Ligga på rygg & bli kliad på magen är lycka!

Lina stänger öronen när hon kommer lös, så det är koppel på för hennes del.

Vi har ställt ut Lina ett par gånger men att stå upp är inte Linas grej....Varför stå när man kan sitta är hennes motto! Vilket gör att domarna inte kan bedöma henne till fullo. 

Lina är UA på patella och ögonlysning

Hjärtintyg UA från och med 2022-03-08

Hon är mor till 5 kullar.


Humlan- Cavanettans Moonlight Född 2016-07-31

Humlan är dotter till Lina och född som nr 2 i  Den första kullen. Med buller och bång föddes hon ute på gräsmattan i vår trädgård en ljum sommarnatt.

Humlan är en väldigt aktiv liten dam. Dotter till Lina i första kullen. Charmig som få men rätt så envis och stänger gärna öronen vid tillsägelser. Med rätt inkallning så kommer hon allt som oftast direkt. Kan i alla fall koppla av ordentligt i mellan racen!

Har provat att ställa ut Humlan några gånger men det var hon inte ett dugg intresserad av, då gick hon på 2 ben runt i ringen........Trots det blev det very good. 

Agility har hon testat på och det var riktigt kul, kantarellsök var däremot inte så kul.

Att dela kudde med matte och gärna tvätta mattes hår är ett måste varje natt också den speciella bollen, det är hennes grej det!

Humlan är mor till 4 kullar.

Humlan är UA på Patella och ögon.

Hjärtintyg UA från och med 2023-02-09

Lexie-Cavanettans Lady All i see is you Född: 2019-10-11

Lexie är dotter till Lina, en rubytjej som är en blyg viol men ändå nyfiken och mycket aktiv. Hon föddes som nummer 1 i en skara av 3 tikvalpar en fredagskväll i oktober-2019, störst i kullen med sina 247 gram! Hon är vår kvarterspolis och håller koll så  att alla som går förbi trädgården gör det fortast möjligt! 

Lexie är UA på patella och ögon

Hjärtintyg UA från och med 2022-10-12

BPH med skott 22-10-16

Lexie är mor till 1 kull

Selma- Cavanettans Lady Be Cool Född: 2020-05-18

Selma är dotter till Humlan och Cosmo. Minst i kullen om 5 valpar, tuff och envis som sjutton. En oftast så lugn tjej som tar det med ro, även om hon vill vara först.....Kan konsten att chilla! Hela kullen lyckades under besiktningen hos veterinären äta sönder mattes favoritskor! Vår första kull med blenheimvalpar dessutom.  Hennes andra utställning i livet knep hon 1:a platsen i juniorklassen med 10 tikar i. Excellent med CK.

Vi planerar att para Selma under 2023.

Selma är UA på ögon & patella  2021-09-02.

Hjärtintyg UA 2023-05-20

BPH med skott 22-10-16

Wilma-Cavanettans Lady Evdoxia Född:2021-12-09

Wilma är dotter till Humlan och Mezzie. En väldigt kelig och tillgiven liten tjej med mycket spring i benen. Livet är toppen och varje sekund ska det hittas på en massa roliga saker, Skäller sällan men går runt och har små roliga ljud och småpratar istället när det är något hon vill. Tungan får man passa sig för då damen ska "pussas" så fort hon får ett tillfälle.

Wilma har UA på ögon & patella 2023-01-16

Cleo-Cavanettans Lady Electra Född 2021-12-09

Cleo är dotter till Humlan och Mezzie. En tuffing som kan vara en riktig lathund. Vill helst sitta på mattes arm och bli buren runt i livet om tillfälle ges. Vet vad hon vill minsann! Skäller när det inte går fort nog med att få mat eller släppas ut i trädgården. Vaktar sina saker och sin mat till fullo. Hjälper moster Lexie med sysslan som kvarterspolis! Lugn och harmonisk på utställningar, kan konsten  med att chilla!

Cleo har UA på ögon & patella 2023-01-16

Pixie-Honeypaj's Buddleja Född 20220826

Är en Nederländsk Kooikerhund, hon flyttade in hos oss 22/10-22. Gör allt just nu att försöka bli kompis med alla cavaliererna, mycket morrande blir det när hon tar för sig av öron och lockande svansar....Pixie kommer kanske också bli en avelstik i framtiden om hon klarar tester och kontroller för det. Kooikern kräver mycket mer än en Cavalier så vi får se vad vi hittar på för något kul med henne. Just nu ska hon bara få vara valp ett tag och lära sig det mest basala som en hund ska kunna och få tid att hitta sin plats i flocken. 

Fotogalleri

Lite bilder på våra juveler!

Klicka på bilderna så syns hela bilden!