VÅRA HUNDAR

Mysan Född:2008-11-14

Mysan kom till oss eftersom hennes första matte tragiskt nog avled hastigt. Alternativet var avlivning om ingen kunde ta emot henne. Vi hade funderat ett tag på att skaffa hund och detta var som en skänk från ovan. En lite äldre hund, rumsren o koppeltränad, toppen tyckte vi och sa ja! Men det är Mysan som har ställt till allt detta med att det blivit fler & fler hundar. För bara en Cavalier är inte nog! Mysan är troligtvis en blandning, och har ingen stamtavla. Hon är kastrerad därav hennes dåliga pälskvalitet som gör att vi klipper ner henne ett par gånger om året.men hon uppför sig som en Cavalier.  Mysan gillar dock oss människor mer än sina hundkompisar i flocken. Kan bli klappad i timmar.

Lina-Cavalkeesens Nicki Lina Född 2014-03-04 

Lina kom till oss när hon var 6 månader. En pigg & alert tik som gillar mat, godis, kel, promenader, utflykter och att åka bil. Ligga på rygg & bli kliad på magen är lycka!

Lina stänger öronen när hon kommer lös, så det är koppel på för hennes del.

Lina är UA på patella och ögonlysning

Hjärtintyg UA från och med 2022-03-08

Hon är mor till 5 kullar.

Vi har ställt ut Lina ett par gånger men att stå upp är inte Linas grej....Varför stå när man kan sitta är hennes motto! Vilket gör att domarna inte kan bedöma henne till fullo.

Humlan- Cavanettans Moonlight Född 2016-07-31

Humlan är dotter till Lina och född som nr 2 i  Den första kullen. Med buller och bång föddes hon ute på gräsmattan i vår trädgård en ljum sommarnatt.

Humlan är en väldigt aktiv liten dam. Dotter till Lina i första kullen. Charmig som få men rätt så envis och stänger gärna öronen vid tillsägelser. Med rätt inkallning så kommer hon allt som oftast direkt. Kan i alla fall koppla av ordentligt i mellan racen!

Har provat att ställa ut Humlan några gånger men det var hon inte ett dugg intresserad av, då gick hon på 2 ben runt i ringen........Trots det blev det very good. 

Agility har hon testat på och det var riktigt kul, kantarellsök var däremot inte så kul.

Att dela kudde med matte är ett måste varje natt också den speciella bollen, det är hennes grej det!

Humlan är mor till 3 kullar.

Humlan är UA på Patella och ögon.

Hjärtintyg UA från och med 2021-08-03

Maja-Zolohouse Naala Född:2017-01-22

Vår lilla prinsessa från Värmland

Maja är en riktig liten kelhöna. Hon är den som kommer ur sängen sist om morgnarna fastän hon är mest nödig! Sitter gärna i knät och vill ligga nära. En hund som vill kramas!

För Maja har det gått bra på de flesta utställningar som hon varit med på, trots att hon mest letar efter tappat godis i utställningsringen! Hon har en väldigt stor förmåga att se söt ut.

Att sitta och vara kaxig vid TV:n är hon en mästare på. Att få höra vad som sägs på djurprogrammen är inte att tänka på, för då håller Maja låda!

Maja har sjukdomen Syringomyeli (SM) och medicineras för det, hon  ska inte gå i avel, hon får njuta av livet så länge hon själv orkar och fortsätta att bli uppassad av familjen, vår lilla diva!

Lexie-Cavanettans Lady All i see is you Född: 2019-10-11

Lexie är dotter till Lina, en rubytjej som är mycket aktiv. Hon föddes som nummer 1 i en skara av 3 tikvalpar en fredagskväll i oktober-2019, störst i kullen med sina 247 gram! Hon älskar sin systerdotter Selma och de 2 hittar på stordåd tillsammans....Lexie har ögon och patellaintyg UA 2020-11-18

Selma- Cavanettans Lady Be Cool Född: 2020-05-18

Selma är dotter till Humlan och Cosmo. Minst i kullen om 5 valpar, tuff som sjutton. Hela kullen lyckades under besiktningen hos veterinären äta sönder mattes favoritskor! Vår första kull med blenheimvalpar dessutom. Bästis med moster Lexie. De 2 hittar på stordåd, är det tyst så är det jäkelskap på gång....... Har ögon & patella intyg UA 2021.09-02. Hennes andra utställning i livet knep hon 1:a platsen i juniorklassen med 10 tikar i. Excellent med CK. 

Wilma-Cavanettans Lady Evdoxia Född:2021-12-09

Wilma är dotter till Humlan och Mezzie. En väldigt kelig och tillgiven liten tjej med mycket spring i benen.

Cleo-Cavanettans Lady Electra Född 2021-12-09

Cleo är dotter till Humlan och Mezzie. Aningen påhittigare med hyss än syrran och en riktig lathund. Vet vad hon vill, minst i flocken men tuff!

Fotogalleri

Lite bilder på våra juveler!

Klicka på bilderna så syns hela bilden!