VÅRA HUNDAR

Lina-Cavalkeesens Nicki Lina Född 2014-03-04 

Lina kom till oss när hon var 6 månader. En pigg & alert tik som gillar mat, godis, kel, promenader, utflykter och att åka bil. Ligga på rygg & bli kliad på magen är lycka!

Lina stänger öronen när hon kommer lös, så det är koppel på för hennes del.

Vi har ställt ut Lina ett par gånger men att stå upp är inte Linas grej....Varför stå när man kan sitta är hennes motto! Vilket gör att domarna inte kan bedöma henne till fullo. 

Lina är UA på patella och ögonlysning

Hjärtintyg UA  2022-03-08 8 år. 

Hon är mor till 5 kullar.
Lexie-Cavanettans Lady All i see is you Född: 2019-10-11

Lexie är UA på patella och ögon

Hjärtintyg UA  2023-11-08 4 år

BPH med skott 2022-10-16

Lexie är mor till 2 kullar

Lexie är kvarterspolisen som inte låter någon gå förbi vår trädgård utan en rejäl utskällning. En dam som är lite fjäskig till sättet och framförallt psykolog...Är man ledsen så kommer Lexie och vill trösta. Tycker att utställning är lite läskigt så den biten är hon klar med. En fin liten mamma har hon varit hittills. 


Selma- Cavanettans Lady Be Cool Född: 2020-05-18

Selma är UA på ögon & patella 2021-09-02.

Hjärtintyg UA 2024-05-24, 4 år

BPH med skott 2022-10-16

Selma är mor till 1 kull.

Selma är vår lilla primadonna! Älskar att visa upp sig och gillar utställningar.  Hon vill gärna få allt serverat bums, när hon vill något så skäller hon tills hon får det hon vill! Om någon annan i flocken gör något förbjudet så är hon inte sen att skvallra! En dam som är väldigt egensinnig och väldigt lätt att älska!


Wilma-Cavanettans Lady Evdoxia Född:2021-12-09

Wilma är dotter till Humlan och Mezzie. En väldigt kelig och tillgiven liten tjej med mycket spring i benen. Livet är toppen och varje sekund ska det hittas på en massa roliga saker, Skäller sällan men går runt och har små roliga ljud och småpratar istället när det är något hon vill. Tungan får man passa sig för då damen ska "pussas" så fort hon får ett tillfälle.

Wilma har UA på ögon & patella 2023-01-16

BPH med skott 2023-11-05


Cleo-Cavanettans Lady Electra Född 2021-12-09

Cleo är dotter till Humlan och Mezzie. En tuffing som kan vara en riktig lathund. Vill helst sitta på mattes arm och bli buren runt i livet om tillfälle ges. Vet vad hon vill minsann! Skäller när det inte går fort nog med att få mat eller släppas ut i trädgården. Vaktar sina saker och sin mat till fullo. Hjälper moster Lexie med sysslan som kvarterspolis! Lugn och harmonisk på utställningar, kan konsten  med att chilla!

Cleo har UA på ögon & patella 2023-01-16

BPH med skott 2023-11-05

Bonnie - Törnrosa Född 2021-09-29

Bonnie kommer ifrån Säffle, hon hade otur i början av sitt liv och hamnade hos 2 familjer som inte ville/kunde ha henne kvar. Vi ville gärna ge henne en chans hos oss. Bonnie kom till oss 23 augusti -2023 och har nu testat att bo med vår flock. Det fungerar rätt så bra och ingen sätter sig på lilla Bonnie för hon har attityd! Bonnie är en liten tjej som bara väger 5,6 kg. Hon vill helst inte vara ensam då gråter hon och på kvällen vill hon in i sängen fort, då sitter hon och gråter! Hon har en favoritboll som måste både med ut OCH in. Glömmer hon den så tvärvänder hon och springer efter den. En väldigt kelig och pussig cavalierflicka!

Bonnie var nästan döv när hon kom till oss, vi såg till att hon blev opererad för hennes PSOM (glue ear) ett enkelt ingrepp och nu hör hon igen, kanske aningen sämre än normalt men hon hör! Efter det så är hon en mycket gladare och piggare tjej. Roligt att kunna hjälpa henne. 

Bonnie har 2024-03-21 UA på patella men ögonlysningen visade på Corneadystrofi som är fettkristaller som lagrats in i hornhinnan. Det kan vara kostrelaterat (hon fick extra näringsrik mat då hon var underviktig när hon kom åter till uppfödaren.) Finns även en ärftlig variant. 


Mollie- Bernerhagens Lisa Född: 2023-06-28

I augusti flyttade denna värmlandsdonna hem till oss. Hon är högljudd, vet vad hon vill och sätter gärna de stora tjejerna på plats! Glad för mat och inhalerar nästan maten så en slowfeedskål blev det direkt till henne. 

Hon är väldigt social och orädd. Vid 12- veckors vaccinationen trodde jag hon var rädd i väntrummet för hon skrek, men det visade sig snabbt att hon skriker om hon inte får hälsa på ALLA! Lite svårt i ett väntrum ibland.....

Hon har redan en given plats i flocken och i våra hjärtan!

Fotogalleri

Lite bilder på våra juveler!

Klicka på bilderna så syns hela bilden!